Menu Sluiten

Tennissen met digitaal afhangbord en KNLTB Club app

TV De Marsch beschikt over een digitaal afhangbord. Hiermee kan vanaf huis of elders een baan worden gereserveerd. Zoals u zult begrijpen willen we onnodige drukte op het park voorkomen. Daarom moet conform de landelijke voorschriften vooraf (dus op afstand) een baan worden gereserveerd.

Om dit te kunnen doen maken we gebruik van de KNLTB club app. Je kunt eenvoudig vanuit de ClubApp (zie hieronder) kijken wanneer er een baan beschikbaar is en deze ook reserveren, zodat je dit niet op de vereniging op het bord hoeft te doen en we zo de Corona maatregelen kunnen waarborgen.

Gebruik KNLTB Club app voor baanreservering op afstand.

Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie en kun je inloggen.

Inloggen
Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer staat op het ledenpasje. Mocht je je wachtwoord van de KNLTB niet meer weten: klik op ‘reset mijn wachtwoord’, je dient in dat scherm je bondsnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Bekijk dan je spam-inbox. Mocht daar ook geen bericht staan dan is jouw email-adres niet bekend in de ledenadministratie. Streven is dat emailadressen die al wel bij de vereniging bekend zijn, maar nog niet bij de KNLTB, woensdag 13 mei bij de KNLTB zijn verwerkt. Werkt het eind volgende week nog niet? Stuur dan een mailtje aan ledenadministratie@tvdemarsch.nl. Onze ledenadministrateur Elmar Weinekötter kijkt dan of het juiste email-adres is verwerkt waarna je via de app een nieuw wachtwoord kunt aanvragen.

Als je de app nog niet aan de praat krijgt, kan je vragen of je tennispartner wil reserveren. Lukt het hem of haar ook nog niet, dan kan je door de week tijdens de aanwezigheid van de corona-toezichthouder (in de week van 11 mei van 14 tot 21.30, en daarna tussen 15.00 en 18.00) bellen met het clubhuis (050-3646971). De toezichthouder kan dan een baan voor je reserveren.

Baan reserveren
Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering. Je krijgt een bevestiging per mail. Als je iets verkeerd hebt gedaan moet je de reservering verwijderen (annuleren) en kun je een nieuwe maken

De op afstand gemaakte reservering moet nog wel worden bevestigd. Dit doe je door je pasje door de gleuf te halen van het digitale afhangbord in het halletje van het clubhuis. Dit moet uiterlijk 1 minuut voorafgaand aan de aanvangstijd gebeuren. Doe je dit niet, dan vervalt jouw reservering.

Ieder lid mag slechts één keer voorkomen in het reserveringssyteem. Pas wanneer het tijdvak van de reservering is verlopen, mag je een nieuwe reservering plaatsen.

Banen 1 tot en met 3

Banen 1 tot en met 3 kunnen nog niet worden gebruikt. In verband met Corona is het nog niet toegestaan de hal te verwijderen. Zodra Smashing  toestemming heeft gekregen zal de hal worden verwijderd en zijn de banen weer beschikbaar.