Menu Sluiten

Recreatie

De Recreatiecommissie bestaat uit de volgende leden:
Kees Kuijt, voorzitter
Margreet van Deelen
Rens Meeuwsen
Richard Knol
Emailadres van de recreatiecommissie: rc@tvdemarsch.nl
 
Onderstaande activiteiten vallen onder de RC
  1. Het Openingstoernooi (begin april) Het eerste toernooi ter opening van het buitenseizoen. Het toernooi wordt georganiseerd door de recreatiecommissie. Het toernooi wordt veelal op een zondag gespeeld tussen 11.00 uur en 16.00 u.
  2. Wekelijks wordt er getosst.’s Morgens tussen 9.30 – 12.00 uur en ’s avonds tussen 19.00 –en 22.00 uur. Mogelijkheid om veel verschillende partijen te spelen, variatie in speelsterkte. Uitermate geschikt om contacten en vervolgafspraken te creëren. Toss is op een vaste dag in de week.
  3. Het Vastkoppeltoernooi (begin juni) is bedoeld voor seniorleden van de TV de Marsch. De Koppels (v/v, m/m of m/v) dienen zich als gezamenlijk (als koppel) op te geven.
  4. Ladiesnight. De naam zegt het al. Tijdens een gezellige vrijdagavond worden er poules gemaakt waarin diverse dubbels gespeeld worden. Na de wedstrijden is er tijd voor een hapje en een drankje!
  5. Het HarmReinder toernooi (eind september) Harry Runsink en Evert Schoneveld hebben dit 60+toernooi  een nieuw leven in geblazen en weer op de agenda van de recreatiecommissie geplaatst.
  6. Het Slottoernooi (eind september,begin oktober) is bedoeld voor alle seniorleden van de TV de Marsch. Er wordt gespeeld in (mixed)dubbels op alle buitenbanen.
  7. Vanaf 2017 wordt er weer een laddercompetitie gespeeld. Voor meer informatie, klik hier. De laddercompetitie is voor alle seniorleden en is bedoeld voor alle niveaus.