Menu Sluiten

Recreatie

De Recreatiecommissie bestaat uit de volgende leden:

Richard Knol, voorzitter

Margreet van Deelen
Rens Meeuwsen
Kees Kuijt
Robert Leverman
Silke Bronts (padel)
Koen Dekker (padel)
Emailadres van de recreatiecommissie: rc@tvdemarsch.nl
Onderstaande activiteiten vallen onder de RC
  1. Het Voorjaarstoernooi (begin april) Het eerste toernooi ter opening van het buitenseizoen. Het toernooi wordt georganiseerd door de recreatiecommissie. Het toernooi wordt veelal op een zondag gespeeld.
  2. Wekelijks wordt er getosst. Op woensdagmorgen tussen 9.45 – 11.45 uur. Mogelijkheid om veel verschillende partijen te spelen, variatie in speelsterkte. Uitermate geschikt om contacten en vervolgafspraken te creëren.
  3. Het Vastkoppeltoernooi (juni) is bedoeld voor seniorleden van de TV de Marsch. De Koppels (v/v, m/m of m/v) dienen zich als gezamenlijk (als koppel) op te geven of het ouder-kindtoernooi wordt afwisselend per jaar georganiseerd in juni.
  4. Ladiesnight. De naam zegt het al. Tijdens een gezellige vrijdagavond worden er poules gemaakt waarin diverse dubbels gespeeld worden. Na de wedstrijden is er tijd voor een hapje en een drankje!
  5. Het HarmReinder toernooi. Harry Runsink en Evert Schoneveld hebben dit 60+toernooi een nieuw leven in geblazen en weer op de agenda van de recreatiecommissie geplaatst.
  6. Het Najaarstoernooi (eind september,begin oktober) is bedoeld voor alle seniorleden van de TV de Marsch. Er wordt gespeeld in (mixed)dubbels op alle buitenbanen.
  7. Laddercompetitie (tennis en padel) Voor meer informatie, klik hier. De laddercompetitie is voor alle seniorleden en is bedoeld voor alle niveaus.