Training

Schrijf je nu in voor zomertraining 2017 bij TV de Marsch!

Graag geven wij alle leden van TV de Marsch via deze hand-out meer informatie over de trainingen van zomer 2017.

Trainers Bas en Wytse kunnen niet wachten om iedereen de fijne kneepjes van de tennissport bij te gaan brengen. Wil je meer weten over de trainers zelf? Ze hebben zich in de nieuwsbrief van de vereniging voorgesteld en zullen op zondag 2 april aanwezig zijn tijdens het openingstoernooi en voor alle jeugd van de Marsch een spetterende clinic geven.

Inschrijven gaat bij Smashing via onze online omgeving mijn.smashing.nl. Op deze pagina, die je kan bereiken via de rechtstreekse link (http://mijn.smashing.nl). Hier kan je een account aanmaken en alle benodigde gegevens invullen. Na het inloggen tref je de Smashing verenigingen aan, waar je vervolgens TV de Marsch aanklikt.

Onderstaande trainingsvormen kan je daar selecteren;

–          Junioren 7 tot 9 personen

o   € 110,- of 6 termijnen van € 18,33 per automatische incasso

o   Tenniskids fase Rood, Oranje en Groen

o   Junioren fase Geel

–          Volwassenen 3 tot 5 personen

o   € 200,- of 6 termijnen van € 33,33 per automatische incasso

–          Volwassenen 7 tot 9 personen

o   € 110,- of 6 termijnen van € 18,33 per automatische incasso

Alle trainingen hebben een lesduur van 50 minuten en er worden 19 lesweken gegeven. Het leswekenschema tref je aan in de online inschrijfmodule en zal ook op de website te vinden zijn.

Ook is het altijd mogelijk om DUO of privétrainingen te volgen. Dit kan op aanvraag via onze administratie. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Geef bij aanmelding duidelijk aan welke voorkeursdagen en tijden je hebt. Ook is het goed om te weten of je nog voorkeur hebt bij wie je in de lesgroep wil. De inschrijving loopt tot week 12 door, dan zullen de trainers de indeling zo goed mogelijk proberen te maken. Wij zullen Robin de Leeuw en Gerhard Herbrink verzoeken mee te denken over de indeling, aangezien die alle mensen die al training hadden als tennisspeler goed kennen.

De indeling zullen wij vervolgens communiceren per e-mail in de week voor aanvang van de lessen.

Mochten er nog vragen zijn over de manier van inschrijving of over de trainingen bij TV de Marsch, neem gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail op info@smashing.nl of telefonisch op 050 – 750 15 40. Wij zijn telefonisch het best bereikbaar op dinsdag tot en met donderdag van 8:30 tot 12:30.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier toe met de lessen!

 

De tennislessen worden met ingang van 1 april 2017 verzorgd door Smashing.

Opgave kan door een mail te sturen naar info@smashing.nl, of telefonisch tussen 8.30 en 12.30 op 050-7501540.

Om aan de zomertrainingen te kunnen deelnemen moet u lid zijn van de vereniging, voor de trainingen in de blaashal ‘s winters hoeft u geen lid te zijn van de vereniging.