Menu Sluiten

Training

De tennistrainingen bij T.V. de Marsch worden gegeven door Tennisschool Smashing. De trainingen starten tweemaal per jaar. Het zomerseizoen begint in april en het winterseizoen in oktober. Tussentijds instromen is mogelijk mits wij een passende groep kunnen vinden. Neem hiervoor contact met Smashing op via info@smashing.nl of 050 – 750 15 40.

Inschrijven voor training:
Inschrijven voor tennistraining kan via het online platform mijn.smashing.nl, alleen mogelijk voor aanvang van het seizoen. In het online portal staat de vereniging de Marsch, de trainingsopties en de kosten. Voor het inschrijven van de trainingen is het noodzakelijk een account aan te maken. Geef bij aanmelding duidelijk aan welke voorkeursdagen en tijden je hebt. Ook is het goed om te weten of je nog voorkeur hebt bij wie je in de trainingsgroep wil. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail.

Indeling en trainingswekenschema:
De indeling en het trainingswekenschema zijn te bekijken op de website van Smashing. Klik hier om direct naar verenigingspagina met de indeling te gaan.

Mochten er nog vragen zijn over de manier van inschrijving of over de trainingen bij TV de Marsch, neem gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail op info@smashing.nl of 050 – 750 15 40.