Menu Sluiten

Baanverlichting

Baanverlichting

Op een doordeweekse avond wordt de verlichting in principe bediend vanuit het clubhuis. De barmedewerker schakelt de verlichting aan en uit.

Automatische koppeling

Wanneer er geen barbezetting is maar wel schemerig of donker, wordt de verlichting aangezet via de automatische koppeling tussen het baanreserveringssysteem en de verlichting. Hier hoef je als speler dus niets voor te doen. Na afloop van de reservering schakelt de verlichting automatisch uit wanneer er geen vervolgreservering is geboekt. Bij de tennisbanen wordt de verlichting op dat moment voor 5 minuten op halve kracht gedimd, waarna  het volledig wordt uitgeschakeld. Bij de padelbanen kan deze “waarschuwing” niet worden ingesteld, let dus zelf goed op de eindtijd.

Let op: er zit nog een “bug” in het systeem. Wanneer een reservering wordt gewijzigd wordt dit niet goed doorgegeven aan de verlichting. Verlichting denkt dan dat de reservering is geannuleerd. Oplossing is om geen wijziging door te voeren, maar de reservering te verwijderen en er een nieuwe in te zetten. De leverancier werkt aan een oplossing.

In het weekend kan de verlichting tot 21u worden gebruikt, daarna schakelt de verlichting automatisch uit.