Menu Sluiten

Nog geen toegang tot KNLTB Club app? Nu wel?!

Vandaag zijn de emailadressen verwerkt door de KNLTB. Werkt het wachtwoord resetten nu nog niet? Stuur dan een mailtje aan ledenadministratie@tvdemarsch.nl, onder vermelding van bondsnummer, naam en juiste e-mailadres.

Toelichting: Om een baan op afstand te reserveren kan je gebruik maken van de KNLTB Club app. Hier heb je een wachtwoord voor nodig. Mocht je je wachtwoord van de KNLTB niet meer weten: klik op ‘reset mijn wachtwoord’, je dient in dat scherm je bondsnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Bekijk dan je spam-inbox. Mocht daar ook geen bericht staan dan is jouw email-adres niet bekend in de ledenadministratie van de KNLTB.

Als je de app nog niet aan de praat krijgt, kan je vragen of je tennispartner wil reserveren. Lukt het hem of haar ook nog niet, dan kan je door de week tijdens de aanwezigheid van de corona-toezichthouder (in de week van 11 mei van 14 tot 21.30, en daarna tussen 15.00 en 18.00) bellen met het clubhuis (050-3646971). De toezichthouder kan dan een baan voor je reserveren.