Menu Sluiten

Digitale Marschkramer mei 2013

Uw eigen bank bij TV De Marsch!
bankenStel: in de zomer van 2025 komen twee 18-jarige topspelers naar TV De Marsch om daar hun partij te spelen.
Uiteraard nemen ze aanhang mee. De wedstrijd van de twee spelers wordt gespeeld op baan 7. Terwijl de spelers, we noemen ze Thony en Jan-Willem, aan het inspelen zijn neemt de aanhang plaats op de mooie tribune.  In het zonnetje zittend kijkt het publiek tevreden en in stilte rond. Tot die stilte ineens prettig verstoord wordt door een vreugdekreet: “Hé, dit is de tribune van mijn opa!”. Dit verhaal kan zomaar het verhaal zijn van uw (toekomstige) kleinkind. Dit is uw kans om uw naam te vereeuwigen bij TV De Marsch. En dat voor slechts 25 euro! Ons plan is om tussen de banen 7/8 en 11/12 twee tribunes te plaatsen. Op die manier worden de banen 7/8 meer betrokken bij het park en zijn er goede voorzieningen om naar het tennis te kijken. De tribunes willen we maken van steigerhout. Totale kosten: 900 euro. Er is echter één probleem: dat geld is er niet. Daar kunnen wij met z’n allen iets aan doen. Voor 25 euro wordt u “aandeelhouder” van de bank. En deze bank zal niet zomaar omvallen. Met een mooi plaatje op de bank kan iedereen zien dat het ook uw bank is. Met 36 donateurs zijn we er en kunnen we snel twee mooie tribunes plaatsen! U mag natuurlijk ook meer geld doneren. Doe nu mee en reageer ….. banken@tvdemarsch.nl

Ladies night
shopping

Vrijdag 24 mei organiseren we weer een Ladies Night ! Inschrijven kan via ladiesnight@tvdemarsch.nl. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar, schrijf je dus snel in want vol is vol! Met sportieve groet, Jose, Heidy en Debbie

Afhalen ledenpasje 2013
ledenpas 2013

Op zaterdag 11 mei tussen 10.30 en 15.00 uur kan je je ledenpasje ophalen, mocht je dat eerder zijn vergeten. Dit kan in het clubhuis. Voor leden die in 2013 lid zijn geworden, worden de pasjes z.s.m. nagezonden.

 

 

Het Toddler’s Huis shirtsponsor van TC de Marsch

De senioren competitieteams van TC de Marsch beschikten niet over een eigen uniforme outfit. Het kinderdagverblijf Het Toddler’s Huis gevestigd aan het Pelleboerplein in Paterswolde, heeft aangeboden alle senioren teams dit jaar van een nieuw eigen shirt te voorzien. Eigenaar Edwin Brekhoff van Het Toddler’s Huis heeft zelf het veteranenteam van TC de Marsch als eerste in de nieuwe shirts gestoken. En nu maar hopen dat de resultaten even stralend zullen zijn!

toddler

Nieuwe Ledenavond!

Op vrijdagavond 31 mei organiseren we vanaf 19.00 een TOSS voor nieuwe leden. Ben je nieuw lid of nog niet zo lang lid? Noteer dan deze datum alvast in je agenda. Nadere informatie volgt.

KNLTB Open Jeugdtoernooi
Voor de 3e keer op rij organiseert TV De Marsch een KNLTB Open Jeugdtoernooi. Dit jaar wordt het toernooi gehouden van maandag 3 juni t/m zondag 9 juni en is voor alle jeugdleden die staan ingeschreven bij de KNLTB. Er wordt gespeeld in de categorieën JE 10, ME 10, JD 10, MD 10, JE 12, ME 12, JD 12, MD 12, JE 14, ME 14, JD 14, MD 14, JE 16, ME 16, JD 16, MD 16 Inschrijven kan uitsluitend via toernooi.nl en kan tot en met maandag 20 mei.

Rabobank Eelder Clubkampioenschappen van zondag 23 t/m zondag 30 juni a.s. Ook dit jaar is de organisatiecommissie al weer druk bezig met de voorbereidingen om weer een geslaagd Rabobank eelder Clubkampioenschappen 2013 plaats te laten vinden. Voor alle informatie ga naar: (https://www.tvdemarsch.nl/2013/04/rabobank-eelder-clubkampioenschappen-van-zondag-23-tm-zondag-30-juni-a-s/)

Vernieuwde Tosstennistoss

We zijn natuurlijk ook weer van start gegaan met de toss die seizoen, maar nu in iets ‘vernieuwde’ opzet. Als je houdt van tennissen in een ongedwongen sfeer en waar het plezier en het kennismaken met andere tennissers centraal staat….kom dan eens langs op de woensdagen! 8 REDENEN om dit seizoen MEE TE DOEN MET DE TOSS :

1. Je bent ALTIJD welkom op de woensdagmorgen (9.30 uur) of op de woensdagavond (19 uur)

2. Leuke afwisselende partijen van 45 min.

3. Met verschillende partners

4. Geschikt voor elk nivo

5. Je bepaalt zelf hoe lang je mee wilt blijven spelen

6. Mogelijkheden om nieuwe tenniscontacten te leggen

7. De tossleider zorgt voor een evenwichtige indeling

8. Laatste woensdag in de maand extra tractatie!

Tot binnenkort op een woensdag!

 

Zomerkamp
logo tennishal

 In de eerste week v.d. zomervakantie van maandag 8 juli t/m donderdag 11 juli 2013 organiseert Tennishal de Marsch op en rond het tennispark De Marsch in Paterswolde een zomerkamp. Ben je tussen de 6 en 14 jaar en kun je al tennissen, dan is dit iets voor jou!! Elke dag beginnen we om 9.00 en rond 17.00 uur ga je weer naar huis. Alleen op woensdag beginnen we iets later en stoppen we rond 22.00 uur. Dan doen we een bosspel en gaan we barbecuen. En verder ook golfen, hockeyen, skeeleren en heeeel veeeeeeel tennissen! Voor drankjes wordt gezorgd en ook de barbecue op woensdag zit bij de prijs inbegrepen. Je moet er dus alleen voor zorgen dat je elke dag een lunchpakketje meeneemt. De hele week kost € 185,-. Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze sportieve week, geef je dan op voor 10 juni a.s. via het inschrijfformulier op de achterkant. Je kunt je ook opgeven via onze site www.nltennis.nl. Mocht jjij of je ouders nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen 050-3094616 of mailen info@nltennis.nl

tenniskamp2

tenniskamp

Opgaveformulier Zomerkamp 2013 Naam: ……………………………………………… m / v* Adres: ……………………………………………… Geboortedatum: ……………… Postcode en woonplaats: ……………………………………………… Telefoon: ……………………………………………… Gsm (overdag te bereiken) Email: …………………………………………..@ …………………………………………. Ben je in het bezit van skeelers?* Ja / Nee Heb je skeelers extra of over? Welke maat/maten? Geen skeelers dan graag schoenmaat invullen: ………………………………………… Heb je lichamelijke klachten/ beperkingen: ………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………. Kledingmaat T-shirt: ………………………………………………………………………… In geval van nood te bereiken op tel: ……………………………………………………… * doorhalen wat niet van toepassing is Je kunt je formulier tot maandag 10 juni a.s. inleveren, opsturen of mailen naar: Tennishal De Marsch Hooiweg 196a 9765 EM Paterswolde info@nltennis.nl

Datum aanmelding

Handtekening ouder/verzorger

Let op het kamp gaat alleen door bij voldoende deelname!