Menu Sluiten

Digitale Marschkramer (DMK) Mei 2013, 2e editie

Welkom nieuwe leden!

Op vrijdagavond 31 mei vanaf 19 uur organiseren we een gezellige introductie-avond voor nieuwe leden. Er zal informatie worden gegeven over de tennisvereniging, trainingsmogelijkheden, clubgebouw en tennissen in de winter, maar er zal vooral veel ruimte zijn voor tennis en gezelligheid. Alle mensen die vanaf begin 2012 lid zijn geworden van onze vereniging zijn van harte welkom. Er wordt rekening gehouden met elk niveau van tennis, dus zelfs de prilste beginner kan meedoen. Het is ook een mooie gelegenheid om andere tennissers te leren kennen.
Opgave kan via een mailtje aan: rc@tvdemarsch.nl
Komt allen!

 

Ook Rood en Oranje toernooi tijdens Open Jeugdtoernooi

Van maandag 3 juni t/m zondag 9 juni vindt weer het Open Jeugdtoernooi TV De Marsch plaats. Een gezellig toernooi op onze eigen banen! Het zou natuurlijk het leukst zijn wanneer er zoveel mogelijk eigen leden aan meedoen. Speel je competitie, dan verwacht de jeugdcommissie jullie eigenlijk ook op het toernooi….
Inschrijven kan via de link http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CEA1D4D3-BE86-4FE9-8131-3922E1964AEC, mocht dat niet lukken, stuur dan even een mailtje naar jeugdcommissie@tvdemarsch.nl dan zorgen wij ervoor dat je ingeschreven wordt.
Dit jaar hebben we tijdens het jeugdtoernooi ook een Rood en Oranje toernooi voor leden van de De Marsch en van TV Peize. Dit wordt gehouden op zondag 9 juni van 11.00 uur tot 13.00 uur en het inschrijfgeld bedraagt € 2,-. Dus speel je rood of oranje, vraag je ouders dan snel om je in te schrijven d.m.v. een e-mail naar jeugdcommissie@tvdemarsch.nl. Hierin even je naam vermelden en of je rood of oranje speelt.
We hopen alle jeugdleden te mogen begroeten tijdens het toernooi!

Scandinavisch Dorp: 10% korting voor alle leden!


Alle jeugd competitieteams van onze vereniging spelen de competitie dit jaar voor het eerst in shirts van onze nieuwe sponsor het Scandinavisch Dorp. Op de foto (volgt nog) overhandigt Koen de Groot (eigenaar Scandinavisch Dorp) het nieuwe shirt aan 2 van onze jeugdspelers: Daniëlle Dekker en Cees Dijkstra. Tot nu toe heeft het nieuwe shirt hen geen windeieren gelegd: hun team staat bovenaan in de competitie.
Voor alle leden van TV De Marsch geldt dat zij op vertoon van hun KNLTB-pas 10% korting genieten op alle bestedingen bij het Scandinavisch Dorp!
Jeugdcommissie en Bestuur van TV De Marsch zijn zeer content met deze nieuwe sponsor.

Rabobank Eelder Clubkampioenschappen van zondag 23 t/m zondag 30 juni a.s. 
Ook dit jaar is de organisatiecommissie al weer druk bezig met de voorbereidingen om weer een geslaagd Rabobank Eelder Clubkampioenschappen 2013 plaats te laten vinden. Vorig jaar verliep het toernooi -ondanks de regen op de laatste zondag- geweldig. Geslaagd was het niet alleen vanwege het mooie weer maar ook door mooie tennispartijen, het lekkere eten en drinken, de muziek, de activiteiten en gezelligheid op het terras en langs de banen.
Net als in 2012 is ons motto: “Meedoen is belangrijker dan winnen”. Wij streven er dan ook naar om voor iedereen een aantal leuke partijen te organiseren.
Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden van zondag 23 juni tot en met zondag 30 juni 2013. Inderdaad we starten al op zondag!!
Met de financiële steun van de onze hoofdsponsor de Rabobank en de andere sponsoren streven we er naar om net zo’n gezellig clubtoernooi te krijgen als vorig jaar.
De senioren kunnen zich inschrijven voor diverse categorieën: de hoofdcategorie, de subtoppers, de recreatieve-spelers of de golden oldies. Definitieve plaatsing in een categorie hangt af van de andere inschrijvingen. De jeugd speelt weer in leeftijdscategorieën t/m 10, 12, 14 en 17 jaar.
U kunt zich net als vorig jaar digitaal opgeven via toernooi.nl.
Mocht dit niet lukken dan kunt u het aanmeldformulier dat in de kantine ligt, volledig invullen en vervolgens deponeren in de brievenbus van de familie Mul aan de Helmerdijk 62.
Dus noteer de data 23 t/m 30 juni 2013 alvast in uw agenda voor hét toernooi van het jaar.
Wij zorgen voor de organisatie, u voor een record aantal inschrijvingen!

Poster Rabo Eelder Clubkampioenschappen 2013 versie 15-05-2013

Poster Rabo Eelder Clubkampioenschappen 2013 RO versie 15-05-2013

OPGAVE-FORMULIER CK 2013

Zomeropening

De vereniging werkt aan een plan om tijdens de zomerstop van de Tennishal (van 8 juli tot 18 augustus) vanuit de bestuurskamer een eenvoudige horeca-voorziening beschikbaar te stellen. We denken aan 5 avonden door de week en in de weekenden overdag. Het is een poging om de vele thuisblijvers die graag willen tennissen om daarna nog wat na te kunnen genieten van het mooie weer, een drankje te kunnen bieden. Ook de kleedkamers zullen dan open zijn. Overwogen wordt om hierbij ook een tennisactiviteit aan te bieden, zoals een thuisblijverstoss.

We hopen op deze manier het verenigingsleven ook in de zomerperiode levend te kunnen houden. Vanzelfsprekend is dit alleen mogelijk als we steun krijgen van vrijwilligers. Nadere mededelingen volgen, maar belangstellenden kunnen zich alvast aanmelden bij het bestuur.

Zondag 16 juni – Vastkoppel Toernooi 2013 
Op 16 juni organiseert de recreatiecommissie het vastkoppeltoernooi voor leden van de vereniging.
In dit toernooi speel je alle partijen met je eigen (voor dit toernooi aangemelde) partner.
Je bepaalt dus zelf met wie je het toernooi wilt spelen.

Opgave kan via een mailtje aan: rc@tvdemarsch.nl. onder vermelding van de beide namen, speelsterkte(n) en telefoonnummers.
Het toernooi begint om 11 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Deelname is gratis. De sluitingsdatum voor inschrijving is 10 juni 2013.
Doe mee!!
De wedstrijden beginnen om 11 uur precies. Zorg dat je op tijd bent!

Nieuwe tennisleraar 

Het team van Tennishal De Marsch (tennisleraren), dat les geeft in Paterswolde bestaat uit Gerhard Herbrink en Robin de Leeuw die vorig jaar september is begonnen. Vanaf 1 april is Martin Staman daaraan toegevoegd. Hij stelt zich hier graag aan u voor.
Hallo tennisliefhebbers,
Sommigen van jullie hebben al les van mij gehad en kennen mij al een beetje. In dit stukje zal ik wat meer over mijzelf vertellen:
Op mijn 12e ben ik begonnen met tennis in Rijssen (Overijssel) samen met mijn broertje. Ik ben nu 21 en doe dit nu nog steeds met erg veel plezier! Momenteel speel ik bij T.C. Veracket in Groningen. Naast tennisles geven in zowel Paterswolde als Peize, ben ik ook nog student aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding.) Volgend jaar begin ik aan mijn laatste jaar. Gedurende mijn studie heb ik mijn A-licentie behaald en ben ik mij nog steeds verder aan het specialiseren op tennisgebied. Naast tennis vind ik het leuk mij bezig te houden met vrienden, films en vrijwel alles dat met gezondheid te maken heeft.
Tot ziens op de baan!
Groetjes,
Martin Staman

tennisleraar

 

logo tennishal
In de eerste week v.d. zomervakantie van maandag 8 juli t/m donderdag 11 juli 2013
organiseert Tennishal de Marsch op en rond het tennispark De Marsch in Paterswolde een zomerkamp.

Ben je tussen de 6 en 14 jaar en kun je al tennissen, dan is dit iets voor jou!!

Elke dag beginnen we om 9.00 en rond 17.00 uur ga je weer naar huis. Alleen op woensdag beginnen we iets later en stoppen we rond 22.00 uur. Dan doen we een bosspel en gaan we barbecuen. En verder ook golfen, hockeyen, skeeleren en heeeel veeeeeeel tennissen!

Voor drankjes wordt gezorgd en ook de barbecue op woensdag zit bij de prijs inbegrepen.
Je moet er dus alleen voor zorgen dat je elke dag een lunchpakketje meeneemt.
De hele week kost € 185,-.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze sportieve week, geef je dan op voor 10 juni a.s.
via het inschrijfformulier op de achterkant. Je kunt je ook opgeven via onze site www.nltennis.nl.
Mocht jjij of je ouders nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen 050-3094616
of mailen info@nltennis.nl

 

Opgaveformulier Zomerkamp 2013

Naam: ……………………………………………… m / v*
Adres: ……………………………………………… Geboortedatum: ………………
Postcode en woonplaats: ………………………………………………
Telefoon: ………………………………………………
Gsm (overdag te bereiken)
Email: …………………………………………..@ ………………………………………….

Ben je in het bezit van skeelers?* Ja / Nee
Heb je skeelers extra of over?
Welke maat/maten?
Geen skeelers dan graag schoenmaat invullen: …………………………………………
Heb je lichamelijke klachten/ beperkingen: ……………………………………………….
………………………………………………………………………………………………….
Kledingmaat T-shirt: …………………………………………………………………………
In geval van nood te bereiken op tel: ………………………………………………………
* doorhalen wat niet van toepassing is

Je kunt je formulier tot maandag 10 juni a.s. inleveren, opsturen of mailen naar:
Tennishal De Marsch
Hooiweg 196a
9765 EM Paterswolde
info@nltennis.nl

Datum aanmelding
Handtekening ouder/verzorger

Let op het kamp gaat alleen door bij voldoende deelname!

tenniskamp

tenniskamp2

opgaveformulierzomerkamp2013 (3)