Menu Sluiten

Digitale Marschkramer april 2014

Nieuws van de Jeugdcommissie.

De sportpretlessen zijn afgerond, 33 enthousiaste, nieuwsgierige kinderen hebben hieraan meegedaan. We hopen dat ze het zo leuk vonden dat ze blijven tennissen!

De World Tour is in volle gang en de jongens en meisjes spelen de wedstrijdjes in de categorieën rood en oranje met veel plezier. Intussen is ook de woensdagmiddagcompetitie voor de groene categorie begonnen waarin de twee teams van de Marsch in dezelfde poule spelen. Ook hier wordt enthousiast gespeeld door de 10 spelers. Veel succes nog allemaal.

Ook in de landelijke competitie van de KNLTB is De Marsch actief met 1 senioren team, 2 mix teams in de categorie t/m 17 jaar, 1 meisjesteam t/m 17 jaar en een mixteam t/m 14 jaar. Deze jeugd speelt op zondag en ze vinden het leuk wanneer ze supporters hebben.

Na de competitie van 2 t/m 8 juni is het weer tijd voor ons eigen open jeugdtoernooi, het Pinkstertoernooi. Jeugd vanaf 10 jaar kan hieraan meedoen, dus geef je allemaal op via de website www.toernooi.nl of mail even naar jeugdcommissie@tvdemarsch.nl wanneer het via de website niet lukt. Het belooft weer een super gezellig toernooi te worden!

Ook organiseren we een Jeugd Ranglijst Toernooi dubbelweekend (JD12, MD12,JD14, en MD14), dit is een toernooi waar je alleen kunt dubbelen en zo punten verzamelen voor de jeugdranglijst van de KNLTB. Ook hiervoor kun je je aanmelden via www.toernooi.nl. Ook dit is een open toernooi waaraan ook jeugd van andere verenigingen mee mogen doen. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn gaan de jeugdspelers met de hoogste ranglijstnoteringen voor.

Genoeg te doen dus! We hopen veel jeugdleden te zien als deelnemers van één of beide toernooien.

Groetjes namens de Jeugdcommissie,

Janine Douwes.

Gezocht: Medewerkers Sponsorcommissie!

Om meer tijd en aandacht aan onze belangrijke sponsoren te besteden zijn we op zoek nar mensen die onze Sponsorcommissie willen versterken! Bel of mail naar Leo den Hamer, leodenhamer@gmail.com

Sponsor de Sponsor!

Een nieuwe rubriek in onze nieuwsbrief! Sponsor de sponsor. TV de Marsch heeft een groot aantal sponsoren waar we enorm blij mee zijn. Zonder deze sponsoren zou de financiële positie van onze vereniging heel anders zijn en bij voorbeeld de contributie veel hoger.

Wij willen onze leden dan ook vragen om op onze beurt onze sponsoren te steunen!

U vindt onze sponsoren op de website en in elke nieuwsbrief zetten we er één centraal. Deze keer is dat Ruchti uit Zuidlaren. Ruchti is al jarenlang sponsor van onze vereniging. In deze prachtige winkel in Zuidlaren vind je naast een mooi assortiment “gewone”schoenen, ook een heel breed assortiment sportartikelen en je kan er natuurlijk je racket laten bespannen. Sponsor de sponsor en ga er eens kijken!

Ruchti Zuidlaren