Menu Sluiten

Corona Update 21 mei 2020

Enkele wijzigingen in het protocol

Vanaf 11 mei geldt in de gemeente Tynaarlo een nieuw protocol voor de buitensport.

Hieronder kun je alle voorschriften terugvinden voor het tennispark van T.V. de Marsch. Lees deze zorgvuldig voordat je gaat tennissen!

Belangrijkste wijziging is dat de banen weer volledig beschikbaar zijn voor volwassenen. Het park is echter alleen toegankelijk voor mensen die komen spelen, dus niet voor ouders die hun kinderen komen brengen, voor toeschouwers of voor leden die voor of na het spelen nog even een praatje willen maken! Het terras en de kantine blijven dan ook gesloten. Helaas mogen onze jonge leden tot en met 18 jaar nog steeds niet zonder toezicht tennissen. Daarom zijn we genoodzaakt om voor kinderen en jeugd de toegang tot het park te beperken tot een paar uur per dag. De banen zullen elke maandag- tot en met vrijdagavond tot tien uur worden verlicht, dus niet in het weekend.

In de vorige nieuwsbrief hebben we al verteld dat tennissen vanaf deze week alleen nog maar mogelijk is door thuis eerst een baan te reserveren via de club-app. Meer informatie daarover en alle instructies voor de club-app vind je in [dit nieuwsbericht].

Vanaf 11 mei gelden de volgende voorschriften op het park van T.V. De Marsch:
• Iedereen moet onze hygiëne-voorschriften via [deze link] goed lezen en opvolgen. Deze zijn ook aangeplakt op het park, maar lees ze alsjeblieft al voordat je naar het park gaat.
• Het park is alleen toegankelijk voor leden die les hebben of een baan hebben gereserveerd om vrij te spelen.
• Kom dus niet eerder dan tien minuten voordat je gereserveerd hebt of de training begint en ga na het tennissen direct weer naar huis. Ouders die hun kinderen brengen, mogen het park niet betreden.
• Voor leden tot en met 18 jaar is het park alleen toegankelijk van 15.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 14.00 tot 17.00 uur of op andere momenten als ze les krijgen van Smashing. Ouders mogen in principe altijd met hun kinderen tennissen, mits ze strikt toezien op alle voorschriften.
• Voor iedereen geldt dat je alleen op het park mag komen als je thuis een baan hebt gereserveerd via de KNLTB club-app.
• Was je handen vóórdat je je reservering bevestigt op het digitale afhangbord bij de kleedkamers en wacht buiten als er al anderen bij het scherm staan.
• Gedurende de openingstijden is er een coördinator aanwezig die vragen kan beantwoorden en indien nodig kinderen naar de baan begeleidt.
• Aanwijzingen door deze coördinator zullen moeten worden opgevolgd.
• Het clubgebouw blijft gesloten. Bij de buitenkraan (nabij het buitentoilet) zal gedurende de openingstijden van het park desinfecterende zeep beschikbaar zijn.
• Kom niet eerder dan tien minuten voordat je gereserveerd hebt of de training begint en ga na het tennissen direct weer naar huis.
• Ga tijdens het tennissen niet dichtbij elkaar zitten (bankje/stoelen) en geef geen high fives.

De gemeente Tynaarlo zal deze voorwaarden handhaven dus we willen alle leden nadrukkelijk vragen om deze dan ook in acht te nemen en elkaar hier zo nodig op aan te spreken.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@tvdemarsch.nl, waarbij het voor een vlotte beantwoording handig is je telefoonnummer te vermelden.