Menu Sluiten

Jeugd

De commissie bestaat uit de volgende leden:

Martijn Kruisman  Voorzitter
Debbie Groesz
Nanda van Bruggen
Brigitte Gijzen
Gonda Fledderus
Robert Bronts Onlanden Toernooi
Vincent Tinga Onlanden Toernooi
Tjeerd van Markesteijn

Emailadres van de jeugdcommisie: jeugdcommissie@tvdemarsch.nl

De jeugdcommissie van TV De Marsch wil graag veel organiseren voor alle jeugdleden van de vereniging. Zo is er Tenniskids, een trainingsprogramma opgezet door de KNLTB voor kinderen in de leeftijden van 6 tot 12 jaar. Jonge kinderen leren het tennisspel spelenderwijs en beginnen op een mini veld, van daar gaan ze naar een midi veld om uiteindelijk op een heel veld te gaan tennissen. De niveaus worden aangegeven in kleuren, rood, oranje en groen en op basis daarvan worden er op verschillende verenigingen in de omgeving ook toernooitjes georganiseerd.  We hopen in de toekomst ook zelf een rood-oranje-groen toernooi te organiseren.

Voor de jeugd die al op groot veld tennissen is er de mogelijkheid om, wanneer ze het tennisspel redelijk onder de knie hebben, competitie te gaan spelen. De jongste competitiespelers spelen op de woensdagmiddag (groen -hele veld met zachte bal), wanneer ze in de categorie t/m 14 of t/m 17 komen worden de competitiewedstrijden in het weekend gespeeld.
Behalve de competitie kunnen kinderen ook meedoen aan toernooien, hierop kan ingeschreven worden via de website http://www.toernooi.nl/. We zullen de komende maanden zoveel mogelijk de leuke toernooien in de omgeving ook op onze website aankondigen. Dit jaar gaan we ook voor het eerst zelf een toernooi organiseren waaraan ook leden van andere verenigingen mee kunnen doen. We hopen dat we dan ook veel eigen leden als deelnemer in actie gaan zien. Hierover ook binnenkort meer op de website.
De competitie van 2015 begint binnenkort weer, niet alleen voor de oudere jeugd, maar we hebben vele Rood , Oranje en Groene teams die mee doen in de competitie.

Heb je een leuke foto van jouw team, stuur deze dan even via e-mail naar de jeugdcommissie dan proberen we die te plaatsen.

LEUKE TOERNOOIEN OM AAN MEE TE DOEN:Wil je een keer ergens anders tennissen dan kun je leuke toernooien vinden op   www.toernooi.nl , mocht je er niet uitkomen vraag het ons. Wij willen de kinderen graag helpen om buiten de lessen om ook wedstrijdjes te spelen.Ook zijn er in de omgeving rood, oranje en groen toernooien (mini, 3/4 baan en heel veld voor kinderen die net op groot veld spelen). Lijkt het je leuk, maar vind je het een beetje spannend om er alleen naartoe te gaan, mail ons dan even. Misschien kunnen we dan een keer met een groepje naar een toernooi toe gaan!Tennis je nog niet maar zou je dat best willen? Neem dan eens contact met ons op. Er worden in de zomer en in de winter lessen gegeven door “Tennishal De Marsch” en ook doen we ieder jaar mee aan “sportpret” van de gemeente Tynaarlo.