Menu Sluiten

Aanleg padelbanen


De ledenvergadering van 27 januari jl. is akkoord gegaan met het voorstel van het bestuur om volgend jaar twee padelbanen aan te leggen. Padel is op dit moment de snelst groeiende sport van Nederland en ook om ons heen zien we steeds meer tennisverenigingen die overgaan tot de aanleg van dergelijke banen om dit ook in het Noorden mogelijk te maken. Binnen onze vereniging zijn al veel leden enthousiast over deze sport, vooral omdat het erg leuk is en nieuwe mogelijkheden biedt om onze club aantrekkelijk te maken en te houden voor een breed publiek.

Nu de ledenvergadering dit enthousiasme deelt, zullen we weer met de gemeente in gesprek gaan over de beoogde locatie waar nu nog de sporthal is gevestigd. De ledenvergadering heeft tevens besloten om de aanleg mogelijk te maken door een contributieverhoging voor senioren van maximaal € 9 per jaar per 2021. Dit zal nodig zijn naast een subsidie die de gemeente voornemens is toe te kennen. De exacte noodzakelijke contributieverhoging en de startdatum aanleg willen we vóór de volgende ledenvergadering duidelijk hebben.

Het gehele voorstel van het bestuur zoals aangenomen op de ALV is te vinden op onze website: https://www.tvdemarsch.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/Samenvatting-Padel-bij-TV-De-Marsch.pdf. En kijk alvast eens naar dit filmpje om een indruk te krijgen wat Padel precies is: https://youtu.be/1iVUUvdQmSQ.