Menu Sluiten

Zomerkantine TV De Marsch

zonnetjeKomende zomer zullen we voor de derde keer in de zomerperiode de “zomerkantine” openen. De gewone kantine is dan voor de zomerperiode
gesloten en op deze manier kunnen we onze leden toch de mogelijkheid bieden om op doordeweekse avonden wat te kunnen drinken na het tennissen.
Vanuit de bestuurskamer richten we de mogelijkheid in om koffie, thee en wat gekoelde drankjes te kopen.

openDe zomerkantine zal van 6 juli t/m 14 augustus op doordeweekse dagen vanaf 19.30 open
zijn.
Op woensdag zal de toss ook in de zomer blijven doorgaan.

Natuurlijk is dit alleen mogelijk als er leden zijn die de zomerkantine willen bemannen. Dit is geen lastige klus, wat er onder andere gedaan moet worden is het volgende:

we want you– Sleutels en kas halen op het sleuteladres
– Bestuurskamer en kleedkamers openen
– Koffie en thee zetten
– Bestellende leden helpen
– Opuimen/netjes achterlaten, afsluiten en de sleutels en kas weer inleveren op het sleuteladres.

Lijkt het je leuk en gezellig om een bardienst te doen en wil je als vrijwilliger wel iets doen voor de club? Stuur dan een mailtje naar: supermanzomerkantine@tvdemarsch.nl. Je krijgt dan een link toegestuurd en kunt dan zelf een dag en datum kiezen waarop je wel een bardienst zou willen doen (of meerdere dagen natuurlijk). Je kunt ook samen met anderen een bardienst doen bv met je team, je tennismaatjes, trainingspartners etc.
WiFi is aanwezig, en bij slecht weer zal de zomerkantine gesloten blijven. Een lichtsleutel voor baan 11 en 12 is aanwezig, er kan daar tot 22.00 gespeeld worden.

uitroepkoelkastWe zijn nog op zoek naar een koelkast die we deze periode kunnen gebruiken. Heb je er een staan die niet gebruikt wordt deze periode of weet je er een die we kunnen gebruiken?? Stuur dan een mailtje naar de zomerkantine: zomerkantine@tvdemarsch.nl.

Dan wens ik iedereen namens de zomerkantinecommissie een hele zonnige en sportieve zomer toe!
Tot ziens op de tennisbaan of op het terras!

Groeten,
Petra Boersma