Menu Sluiten

Gezocht: Voorzitter m/v

Voorzitter gezocht

Wil jij je inzetten voor onze mooie vereniging, ben je daadkrachtig, een verbinder en goed in organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn de verantwoordelijkheden die horen bij de voorzitter van TV De Marsch:

✓ 6 tot 8 keer per jaar voorbereiden (samen met de secretaris) en voor-zitten van de bestuursvergaderingen.
✓ Er op toezien dat alle taken en acties op goede wijze zijn onderge-bracht bij de bestuursleden en hun commissies.
✓ Daarbij het algemeen belang en beleid van de vereniging bewaken en van tijd tot tijd evalueren.
✓ Zorgen dat zaken geregeld worden die niet op een vergadering kunnen of hoeven te wachten (vaak in samenspraak met het dagelijks bestuur of één van de andere bestuursleden);
✓ Algemene communicatie naar leden als gezicht van het bestuur (bij-voorbeeld tijdens een activiteit of bij kwesties die niet zijn onderge-bracht bij een commissie);
✓ Vertegenwoordiger naar partners (bv smashing en de knltb) en andere externe partijen (bv de gemeente en omwonenden);
✓ Meedenken met andere (bestuurs)leden over kwesties die belangrijk zijn voor de club (of waar jij je graag extra voor wilt inzetten).

Deze taken kosten je ongeveer 1 a 2 uur in de week. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Alle werkzaamheden op de club zijn ondergebracht bij commissies, die worden voorgezeten door één van de andere bestuursleden. Daarnaast kan het bestuur nog een beroep doen op veel andere vrijwilligers. Het huidig bestuur staat er trouwens voor open om een wat andere invulling te geven aan de taken hierboven als dat beter past bij jouw kwaliteiten en voorkeuren.

De inzet van actieve leden zegt veel over de cultuur van onze vereniging en ook over de sfeer in het bestuur. Als jij onze nieuwe voorzitter wilt worden dan kom je namelijk in een prettig team terecht, waar iedereen erg zijn best doet voor de club maar het ook gezellig wil hebben met elkaar. En elk jaar zijn er in het bestuur weer nieuwe ambities om het park mooier te maken, leuke activiteiten te organiseren en er voor te zorgen dat leden zo gemakkelijk mogelijk kunnen doen waarvoor lid zijn: samen een balletje slaan en elkaar ontmoeten in de kantine.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met één van de bestuursleden (zie contactgegevens op de site). Of mail naar info@tvdemarsch.nl.