Menu Sluiten

Update Rabobank Clubkampioenschappen TV De Marsch 2014: eerste wedstrijden zijn gespeeld!

Tennisvereniging De Marsch organiseert veel verschillende activiteiten voor haar leden; naast de trainingen en competitie, worden ook diverse toernooien en gezellige activiteiten georganiseerd.

Eén van de hoogtepunten is de Rabobank Clubkampioenschappen. Deze staan open voor alle leden van de tennisclub én voor alle inwoners van Eelde, Paterswolde en Eelderwolde. Net als voorgaande jaren wordt er door zowel dames als heren enkele honderden wedstrijden gespeeld in diverse categoriën: Toppers, sub-Toppers, Recreatief en Golden Oldies. Ook de jeugd kan deelnemen in diverse leeftijdscategorieën. Men kan zich weer opgeven voor een enkel, een heren/dames dubbel of een gemengd dubbel. Wiens naam gaat er dit jaar bijgeschreven worden op de Wall of Fame in ons clubhuis?

Vorig jaar bereikten we weer een nieuw record aan deelnemers: 173!! Het streven is dit aantal weer te behalen. Natuurlijk kleden we het park weer feestelijk aan, zijn er hapjes en drankjes in overvloed (verzorgd door Tennishal De Marsch), komt zaterdag 28 juni de patatwagen en staat er een geweldige barbecue (verzorgd door het Scandinavisch Dorp) voor u klaar. Natuurlijk houden we rekening met het komende WK voetbal, we plannen dan geen wedstrijden maar zullen op het Tennispark samen kijken naar “onze jongens” in Brazilië.

Kortom, er is geen reden je niet op te geven!

Je kan dit eenvoudig doen via www.toernooi.nl en zoek op Rabobank Clubkampioenschappen TV De Marsch 2014. Voor de “digibeten” liggen er papieren inschrijfformulieren in het clubhuis.

De toernooi-organisatie: Edwin, Petra, Silke, Frank, Thony en Ferry.

Uitslagen van de gespeelde wedstrijden via deze link.

De inschrijving is gesloten!