Menu Sluiten

Nieuwsbrief augustus 2013

Ouder-kindtoernooi 8 september

Ouder-kindtoernooiOp zondag 8 september a.s. organiseert de jeugdcommissie weer het ouder-kindtoernooi. We beginnen om 10 uur en verwachten dat het tot ongeveer 16 uur zal duren. Je geeft je op als dubbels , waarbij tenminste één van de spelers lid is van onze tennisvereniging. Je mag/kunt je dus ook opgeven met je opa of oma als jij zelf wel lid bent, maar je opa of oma niet (andersom mag/kan natuurlijk ook). Je kunt je tot vrijdag 6 september 23.59 uur inschrijven. Voor de organisatie is het fijn als je je zo snel mogelijk inschrijft.

Inschrijven is simpel: stuur een mailtje met namen en leeftijden naar de jeugdcommissie of meld je aan via toernooi.nl.

 

Harm Reinderstoernooi op 16 september 2013

senior TennisVorig jaar is het Harm Reinderstoernooi succesvol een nieuw leven ingeblazen. Dit jaar willen we die deelname nog verbeteren. Het HR-toernooi is gepland op maandag, 16 september a.s. en is opengesteld voor ‘les eminences grises’, onze herenleden van 60 jaar en ouder.

Het HR-toernooi bestaat uit 2 onderdelen. Een HE-afvaltoernooi, waaruit de HR-winnaar voorkomt, die met de wisselbeker naar huis gaat en een  recreatief HD-toernooi, waar we in wisselende samenstelling de rackets kruisen.

Je wordt ingedeeld op basis van de opgave die we van jullie ontvangen.

We streven naar 8 deelnemers in het HE-toernooi en maximaal 32 deelnemers in het HD-onderdeel. Verliezers in het HE stromen het HD-toernooi in.

Gezelligheid en sportief samenzijn is ons motto, waarbij een aangeboden lichte lunch niet mag ontbreken.

Je kunt je tot 10 september per email opgeven bij:

Harry Runsink – 06 5117 9749

Mail: harryrunsink@gmail.com

Rabobank slottoernooi 22 september 

Als afsluiting van het zomerseizoen organiseert de RC op 22 september van 11.00 tot 16.00 het slottoernooi. Het slottoernooi is bedoeld voor alle seniorleden van de TV de Marsch. Er wordt gespeeld in (mix) dubbels op alle banen.

Hoe in te schrijven : mail naar  rc@tvdemarsch.nl, met vermelding van je naam, speelsterkte, emailadres en telefoonnummer.

De leden die zich niet digitaal aan kunnen melden kunnen hun opgavenformulieren afgeven aan de bar van het clubhuis.  

Graag aanwezig om 10.45 uur.

De inschrijving sluit op 15 september. Na 15 september ontvang je een ontvangtbevestiging en nadere informatie over het toernooi.

Zomerkantine

zomer-zonTijdens de zomervakantie zijn er op de doordeweekse avonden bardiensten gedraaid vanuit de bestuurskamer. Het enthousiasme om bardiensten te draaien bleek uiteindelijk zo groot dat niet iedereen een bardienst kon/ hoefde te draaien. Het heeft tot eem groot aantal gezellige tennisavonden geleid.

Alle vrijwilligers bijzonder bedankt voor de inspanningen, met speciale dank aan Petra Boersma, Arjen Dieleman en Thony Mul die de organisatie op de rails hebben gezet!

 

 Tennishal De Marsch

WINTERSEIZOEN2013-2014.jpeg

Tennishalopbouwen2013-31.jpeg