Menu Sluiten

LadiesNight 2019 weer Groot Succes

Ladies night 2019 was weer een groot succes en heel gezellig. Elk jaar organiseert een ander groepje dames deze avond met een zelf bedacht thema.
Dit jaar was dat Golden Girls!
Super leuk om ook dit jaar weer te zien hoe alle ladies veel voorpret hebben gehad met het voorbereiden en bedenken van hun outfits. Iedereen had er iets moois van gemaakt zoals een oudere versie van zichzelf, als 1 van de golden girls of met veel goud. 

Bij ontvangst werden de dames gelijk verwend met een heerlijke cocktail van Thomas, Paul en Menno. Daarna was de warming-up à la Nederland in beweging. Toen kon er worden gespeeld, steeds in wisselende samenstelling zodat je ook andere dames leert kennen. Er waren een aantal ludieke tennisspelletjes bedacht in het thema, wat voor veel lol en hilariteit zorgde. Tussendoor kon men genieten van een heerlijke daghap. Na het tennissen, het advocaatje met slagroom en de prijsuitreiking voor verschillende originele outfits, was het tijd voor DJ IVO en kon er worden gedanst.

Al met al een zeer gezellige en vrolijke avond. Bedankt dat jullie er waren en we hebben genoten van jullie enthousiasme. 

Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer!