Menu Sluiten

Extra editie Digitale Marschkramer -februari 2012

Nieuwe commissieleden voor de TC en nieuwe plannen.

Nadat vorig jaar de Jeugdcommissie (JC) is uitgebreid, is nu ook de Technische Commissie (TC) versterkt met de volgende enthousiaste commissieleden Jan Willem Braams, Jeroen Meijer, Dennis Meijer, Edwin Pasveer en Thony Mul.

De bestaande TC, bestaande uit Fons van Dam en Silvio Emerencia, juicht deze uitbreiding toe. Door de uitbreiding van de TC kunnen er allerlei nieuwe initiatieven opgestart worden; in de vorige minimale bezetting was de TC voornamelijk actief met de competitie.

Er is een nieuw plan opgesteld waarin de doelstellingen van het nieuwe team zijn verwoord. De TC zal zich niet alleen richten op de betere spelers van de vereniging, maar zich ook inzetten voor de breedtesport.
Het bestuur is verheugd met de nieuwe initiatieven en er zijn gesprekken gaande met de Tennishal om een en ander in goed overleg tot stand te laten komen.

Gezien de vernieuwing binnen de JC en TC hopen we dat meerdere leden worden aangetrokken om de plannen verder vorm te geven en zich aan te sluiten bij de verschillende commissies. Want we kunnen nog versterking gebruiken. Vooral bij de Recreatie Commissie (RC) zijn nieuwe commissieleden van harte welkom.

Naast dat er achter de schermen gewerkt wordt aan de nieuwe doelstellingen zijn er voor het komende half jaar verschillende activiteiten in gang gezet door de RC, JC en TC.
Leuke evenementen waaraan je veel tennisplezier zult beleven, maar ook je tennisspel kunt verbeteren.

Op de onderstaande evenementen voor het seizoen 2012 willen wij je alvast attenderen.

  • De gezellige ladies night van vorig jaar krijgt een vervolg. Sorry mannen, only ladies. Blokkeer je agenda op vrijdagavond 11 mei om deel te nemen aan de ladies night.
  • Van maandag 2 tot en met zondag 8 juli worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Dit kampioenschap is voor alle leden en inwoners van ons dorp. Gezien de leuke reacties van de deelnemers van vorig jaar verwachten wij naast de deelnemers van vorig jaar veel nieuwe gezichten.
  • Op de vrijdagavonden vanaf 6 april zal de dubbelcompetitie voor de leden van onze vereniging starten. Vindt u het leuk om dubbelwedstrijden te spelen meldt u dan nu aan. Verdere informatie tref je onder deze nieuwsbrief aan. Maar wees hier snel bij. Bij de inventarisatie om te bekijken of hiervoor animo zou zijn hebben spontaan 38 mensen zich aangemeld en er is plaats voor 60. Zie hiervoor de aparte nieuwsbrief.
  • Voor de competitieteams wordt een pre-competitiedag georganiseerd op 31 maart .

Dan kunnen de competitieteams van De Marsch het tegen elkaar opnemen om warm te lopen voor de voorjaarscompetitie.

  • Voor de selectie jeugdleden is door Gerhard een conditietraining gestart. Deze training is niet alleen gericht op de conditie maar er wordt ook gewerkt aan een beter voetenwerk.
  • De open jeugdkampioenschappen zullen voor het tweede jaar plaatsvinden van maandag 4 juni tot en met zondag 10 juni. Dit toernooi is voor de jeugd van 8 tot 18 jaar. Naast dat we veel deelname verwachten van onze eigen jeugdleden, verwelkomt onze vereniging deelnemers uit de drie noordelijke provincies. Heb je de juiste leeftijd en wil je jezelf meten met de betere spelers uit de regio is dit je kans.

Houd je mailbox in de gaten en volg de berichtgeving over de verschillende activiteiten. Doe mee aan de activiteiten en beleef dit jaar veel extra tennisplezier. Voor het jaaroverzicht raadpleeg de activiteitenkalender op www.tvdemarsch.nl onder het kopje activiteiten. 

 

NIEUW: INTERNE DUBBELCOMPETITIE

Nieuw bij TV De Marsch: de interne dubbel competitie op vrijdagavond! We spelen zowel een dames- als een herendubbel competitie.Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. De poules worden op sterkte ingedeeld. Er wordt gespeeld op vrijdagavond en je zult gemiddeld om de week ingedeeld worden.

Startdatum is 6 april 2012. Laatste speeldag is 29 juni 2012.

Om uiteenlopende redenen wordt er niet gespeeld op 4 mei, 11 mei, 18 mei en 25 mei. Er wordt dus op 9 vrijdagen gespeeld , dus je speelt iets van 4 keer.

Mocht je niet kunnen, dan mag je gebruik maken van invallers. Die moeten wel ongeveer van dezelfde speelsterkte zijn. Er worden ook deelnemers gezocht die zich beschikbaar stellen als reserve speler. In de heren competitie mogen ook de dames meedoen, die het herenniveau aankunnen.

De wedstrijden duren 90 minuten of twee gewonnen sets. Bij 1-1 in sets spelen we een super tiebreak tot 10 punten.We proberen bij de indeling van de wedstrijden rekening te houden met de deelnemers die op zaterdag competitie spelen.De speeltijden zijn van 19.00 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 22.00 uur. Aan de competitie kunnen maximaal 60 mensen meedoen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er hebben zich al 38 mensen opgegeven. Geef je dus op tijd op via onderstaand mailadres!

Namens de TC

Dennis Meijer

Mail: denprive@hotmail.com

Namens de TC, Fons van Dam