Menu Sluiten

Eerste kennismakingen padel leuk en succesvol

Afgelopen zondagmiddag en woensdagavond zijn de eerste twee groepen van 18 man naar Groningen afgereisd om padel zelf te ervaren. Voor de meesten was het even wennen dat het ‘racket’ korter is en de bal ook weer terugkomt vanaf de zijkant of achterwand – maar aan het einde van de 1,5 uur waren er steeds vaker hele spannende ralley’s te bewonderen. Bovenal was het erg leuk!
Mooi om te zien was ook dat de groepen zeer gemĂȘleerd waren qua leeftijd en ook qua tennis-ervaring, en dat dat bij deze nieuwe sport eigenlijk helemaal niets uitmaakte.

Enkele veelzeggende reacties na afloop:
– Zeer leuk, vernieuwend en verbredend Padel is ook echt een spel, gezellig en snel (40+)
– Superleuk, ik wil het zeker vaker doen (jeugdlid)
– Leuk/aardig maar had meer actie verwacht (50+)
– Top, lekker snel (ik zou lid worden nu niet)

De week direct na de vakantie reizen we nog 2 keer af richting de indoor-banen in Groningen. Dinsdagavond 26 en woensdagochtend 27 februari. Er zijn voor beide dagen nog enkele plekken over. Kortom, wil jij ook gezellig nog een keertje mee? Klik dan hier om je in te schrijven! https://goo.gl/forms/LOX3lJhKE7TyX1uo2

Je kunt daar ook aangeven als je wel een keer wilt, maar deze dagen verhinderd bent – bij voldoende interesse plannen we dan nog een extra datum in.