Menu Sluiten

Digitale Nieuwsbrief juni 2015

senior TennisSenior Plus Toernooi TV de Marsch.
TV de Marsch organiseert op 8 juni een SENIOR PLUS TOERNOOI.
Een senior plus eendaags-toernooi is een toernooi met een recreatief karakter, waarbij de gezelligheid centraal staat. Ook wordt wel eens gezegd, dat het spelen van wedstrijden bij deze toernooien belangrijker is dan het resultaat. Het toernooi is een onderdeel van de vele (elke week in het zomerseizoen worden er 2 toernooien gespeeld) senior-evenementen in ons tennis district Groningen/Drenthe. De poster met alle informatie hierover hangt in ons clubhuis. Leden van de KNLTB ouder dan 50 jaar mogen hier aan meedoen.
De opzet is als volgt:
U schrijft in voor het betreffende toernooi via de mail of inschrijflijsten. Aan de hand van de inschrijvingen wordt de indeling gemaakt. Er worden alleen dubbels en/of mixed dubbels gespeeld.
Alle deelnemers spelen min. 3 partijen op een dag; deze wedstrijden zullen op tijd worden gespeeld.

Voor het toernooi op maandag 8 juni is het volgende belangrijk:
er kunnen max. 48 deelnemers mee doen en er wordt op max. 6 banen gespeeld.
er wordt zo mogelijk bij de indeling rekening gehouden met de speelsterkte.
inschrijven via onderstaande mailadres met vermelding van lidnr., geb. datum en speelsterkte.
het inschrijfgeld is 7 euro p.p.
om 9.30 uur staat de koffie/thee klaar (gratis)
er wordt van 10.30 – 12.30 en van 13.30 – 15.30 uur gespeeld.
van 12.30 – 13.30 uur is er een eenvoudige lunch (gratis).
na afloop prijsuitreiking.
Tot zover enige informatie omtrent SENIOR PLUS TENNIS en ons toernooi op 8 juni.
Schrijf gauw in, er is nog plek voor 10 personen. Direct opgeven bij
popkodejonge@home.nl

Inschrijving sluit 4 juni.

VastkoppMiek Brian, Bob Brianeltoernooi zondag 14 juniOp 14 juni organiseert de recreatiecommissie het vastkoppeltoernooi voor leden van de vereniging. In dit toernooi speel je alle partijen met je eigen (voor dit toernooi aangemelde) partner. Je bepaalt dus zelf met wie je het toernooi wilt spelen.

Opgave kan via een mailtje naar rc@tvdemarsch.nl onder vermelding van de beide namen en speelsterktes. Het toernooi begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Deelname is gratis. De sluitingsdatum voor inschrijving is 11 juni 2014. Doe mee! De wedstrijden beginnen om 11.00 uur precies, zorg dat je op tijd bent!

Clubkampioenschappen 2015

Kampioenen

Doe mee aan de Rabobank Clubkampioenschappen TV de Marsch 2015! Van 21 t/m 28 juni wordt in diverse onderdelen en op diverse niveaus gespeeld. Een reuze gezellig toernooi, waar afgelopen jaar bijna 200 club-en dorpsgenoten aan mee hebben gedaan. Lid zijn hoeft niet. Je mag ook meedoen als je in Eelde, Paterswolde of Eelderwolde woont. Je kunt je buurman of buurvrouw dus ook vragen om mee te doen.

Opgeven kan via: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=EA93EF36-E155-4B76-AB1E-8EA929F0E00B of via een formulier in de kantine van De Marsch. Info via ck@tvdemarsch.nl 

Informatie aanbesteding

In vervolg op de nieuwsbrief van april kunnen we melden dat de offerte-uitvraag is verzonden naar de geïnteresseerde partijen. De komende weken, tot half juni, besteden we aan de beantwoording van vragen van deze partijen. Mogelijk wordt de offerte-aanvraag naar aanleiding van deze vragen op onderdelen aangepast. Gegadigden moeten vervolgens op 24 augustus de offerte indienen.

De offerte-uitvraag vind je door te klikken op de volgende link: Offerte-aanvraag TV de Marsch 2015 05 01