Menu Sluiten

Digitale Marschkramer oktober 2013

Opgave voor voorjaarscompetitie KNLTB 2014

 

Hoewel de KNLTB-voorjaarscompetitie 2014 die in april, mei en begin juni 2014 gespeeld zal gaan worden, nog ver weg lijkt, is het toch handig om nu al te bedenken of je mee wilt doen aan de competitie. Begin december moeten we alweer de teams voor de voorjaarscompetitie opgeven bij de KNLTB. Vandaar dus het verzoek om er nu al je gedachten over te laten gaan.
Wat houdt deze competitie in:
De voorjaarstenniscompetitie van de KNLTB houdt in dat een team meestal 7 keer speelt tegen een tegenstander, waarbij er een rijke keus is aan speeldagen, spelniveau, leeftijd en dames/heren of gemengd spelen. Je speelt afwisselend uit en thuis. Een team bestaat uit minimaal 4 mensen, maar meestal zitten er meer mensen in.
Veel teams bij de Marsch draaien al jarenlang mee en dat maakt duidelijk dat het gewoon leuk is.
De afgelopen jaren zijn er regelmatig nieuwe teams bijgekomen; gemiddeld hebben we zo’n 25 competitieteams. De meeste seniorenteams spelen op woensdag/vrijdag avond, op zaterdag (de meeste teams) en op maandag, terwijl de jeugdteams op woensdag spelen, verder spelen er nog jonge senioren op zondag. Maar er kan ook op donderdag en dinsdag gespeeld worden.

Hoe geef je je op voor de competitie:
Bij jeugdleden (tot ca 17 jaar) worden de competitieliefhebbers ingedeeld door de jeugdcommissie, terwijl de seniorenteams zelf hun team samenstellen (min of meer vaak in dezelfde samenstelling doorgaan).
De aanvoerders van bestaande seniorenteams krijgen binnenkort een mailtje met de vraag of hun team doorgaat met deelname aan de competitie.
Over een week als aanvoerder nog geen mail gehad? Dan graag even contact opnemen met de TC.

Als je als individu competitie wilt spelen, zal de TC proberen een nieuw team te formeren of je bij een bestaand team proberen te laten aansluiten mits dat past qua speelsterkte.

Veel informatie over de competitie valt ook te vinden op de website van de KNLTB, www.knltb.nl., De Marsch valt onder het district Groningen/Drenthe voor de doordeweekse competitiedagen en onder de landelijke competitie voor de zondagspelers.

Mocht je belangstelling hebben of vragen of wil je je als individu of als nieuw team opgeven voor de competitie, stuur dan een mailtje naar de Fons van Dam, bereikbaar onder tc@tvdemarsch.nl.
Als je vragen hebt kan je natuurlijk ook altijd bellen: ’s avonds na 7 uur op 06 1100 5985.

De verenigingcompetitieleiders
Fons van Dam, Jeroen Meijer en Edwin Pasveer

 

Ledenadministratie

Na een periode van meer dan acht jaar is Gerdt Brouwer gestopt met het beheren van de ledenadministratie. Het bestuur is Gerdt bijzonder dankbaar voor al het werk dat hij heeft verricht!

De ledenadministratie wordt tijdelijk overgenomen door Eric Mekel.

Mutaties in de ledenadministratie kunnen via de mail worden doorgegeven aan ledenadministratie@tvdemarsch.nl.

Voor meer informatie over de ledenadministratie: zie https://www.tvdemarsch.nl/algemeen/lidmaatschap/

Inning contributie

geld

Het lijkt nog ver weg, maar begin  maart 2014 wordt zal de contributie weer worden geïncasseerd. Standaard gebeurt dit in één bedrag, maar we willen onder de aandacht brengen dat het voor de juniorcontributie (€ 85 in 2013) en de seniorcontributie (€ 127,50 in 2013) ook mogelijk is de contributie in 2 termijnen te voldoen. In dat geval wordt de eerste termijn rond 1 maart, en de tweede termijn rond 1 juni geïncasseerd.

 

Wil je graag in 2 termijnen betalen? Stuur dan even een mailtje naar ledenadministratie@tvdemarsch.nl.

 

Leden die al eerder hebben aangegeven in 2 termijnen te willen betalen hoeven dit niet nogmaals te doen.