Menu Sluiten

Digitale Marschkramer november 2012

WhoZnext organiseert het bitterballentoernooi 2012!

Op 15 december a.s. organiseren wij, het WhoZnext, het bitterballentoernooi 2012. Dit vindt plaats van 19.00 t/m 22.00 uur.

Het toernooi is bedoeld voor middelbare scholieren. Je kunt je opgeven t/m 8 december. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 p.p.

De potjes zijn in dubbelspel waarbij koppels gekoppeld worden. Dit proberen wij zo goed mogelijk op niveau in te delen. We hebben speelrondes van 25 min. In de pauze kun je in de kantine genieten van goede muziek en een lekkere bitterbal.

Inschrijven kan via toernooi.nl en via het strookje dat je bij de trainingen krijgt uitgedeeld. Natuurlijk is het toernooi ook te volgen via Facebook. We maken er met z’n allen een gezellig toernooi van!

We hopen dat je meedoet en we wensen jullie allemaal alvast veel succes!

Met vriendelijke groet,

WhozNext.

Oliebollen Toss op zondag 6 januari 2013

De recreatiecommissie gaat weer een gezellige Oliebollen Toss organiseren op zondag 6 januari 2013. Een mooie gelegenheid om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen onder het genot van een borrel en een tennispartij.

Hoe laat: van 14.00 tot 17.00 uur.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar rc@tvdemarsch.nl of schrijf je naam op de lijst die opgehangen wordt in de hal van het clubhuis.

De inschrijving sluit op 31 december.

Doe mee en noteer alvast in je agenda!

Jeugd heeft nieuwe sponsor: het Scandinavisch dorp!

Eindelijk is het dan zover: de jeugd wordt voorzien van prachtige shirts die worden gedragen tijdens de competitiewedstrijden! Dit alles was niet mogelijk geweest zonder onze nieuwe sponsor Het Scandinavisch Dorp! van eigenaar Koen de Groot. Daar zijn we heel blij mee! Na vele verschillende bedrijven te hebben bezocht is Heidy Meijer uiteindelijk terecht gekomen bij M&W bedrijfskleding in Leek. Daar heeft ze de keuze gemaakt voor een T-shirt voor de jongere jeugd, een topje voor de oudere meisjes en een mooi shirt voor de oudere jongens.

Afgelopen week zijn Heidy en Nanda bij de trainingslessen langs geweest om de competitiespelende kinderen de shirts te laten passen. Er is veel tijd en moeite in gestoken om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen. We hopen dan ook dat er veel blauwe shirts te zien zullen zijn tijdens de voorjaarscompetitie zodat De Marsch goed vertegenwoordigd is.

Namens de jeugdcommissie en onze nieuwe sponsor het Scandinavisch Dorp wensen we jullie alvast veel tennisplezier in 2013.