Menu Sluiten

Digitale Marschkramer mei 2014

Ladies Night

DSC_8357

Op vrijdag 13 juni wordt er weer een Ladies Night georganiseerd. We starten om kwart voor 7. Er worden die avond diverse wedstrijden gespeeld. Daarna is het gezellig napraten met een hapje en een drankje. Inschrijven kan via ladiesnight@tvdemarsch.nl

 

 

 

Vastkoppel Toernooi 2014

tennistoss

Op zondag 15 juni organiseert de recreatiecommissie het vastkoppeltoernooi voor leden van de vereniging. In dit toernooi speel je alle partijen met je eigen (voor dit toernooi aangemelde) partner. Je bepaalt dus zelf met wie je het toernooi wilt spelen.

Opgave kan via een mailtje naar rc@tvdemarsch.nl onder vermelding van de beide namen, speelsterkte(n) en telefoonnummers.

Het toernooi begint om 11 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Deelname is gratis. De sluitingsdatum voor inschrijving is 11 juni 2014.

DOE MEE!!! De wedstrijden beginnen om 11.00 uur precies. Zorg dat je op tijd bent. 

Zuidlaarder Tennisclub organiseert Berend Botje toernooi

Het is ieder jaar weer een bijzondere week: het Rabobank Berend Botje-tennistoernooi in Zuidlaren. De Zuidlaarder Tennis Club organiseert het toernooi traditiegetrouw in de tweede week van juni; dit jaar vindt het plaats van 9 tot en met 15 juni, op de tennisbanen aan de Wolferdinge 1a. Het toernooi is bedoeld voor zowel enkelspelers als dubbelaars in de categorieën 4, 5, 6, 7, 8 en 35+6, 7 en 8. Het geeft al aan dat het bij dit toernooi niet alleen om de sportieve prestaties gaat maar zeker ook om de gezelligheid – hopelijk geholpen door mooi zomer. Inschrijving voor het toernooi, waar Rabobank Assen-Noord Drenthe de hoofdsponsor van is en Albert Heijn Zuidlaren de subsponsor, is mogelijk tot en met 30 mei, via www.toernooi.nl

Rabobank Clubkampioenschappen TV de Marsch 2014

zondag 22 juni tot en met zondag 29 juni 2014

Clubkampioenschappen 2013
Clubkampioenschappen 2014

Tennisvereniging De Marsch organiseert veel verschillende activiteiten voor haar leden; naast de trainingen en competitie, worden ook diverse toernooien en gezellige activiteiten georganiseerd.

Eén van de hoogtepunten is de Rabobank Clubkampioenschappen. Deze staan open voor alle leden van de tennisclub én voor alle inwoners van Eelde, Paterswolde en Eelderwolde. Net als voorgaande jaren wordt er door zowel dames als heren enkele honderden wedstrijden gespeeld in diverse categoriën: Toppers, sub-Toppers, Recreatief en Golden Oldies. Ook de jeugd kan deelnemen in diverse leeftijdscategorieën. Men kan zich weer opgeven voor een enkel, een heren/dames dubbel of een gemengd dubbel. Wiens naam gaat er dit jaar bijgeschreven worden op de Wall of Fame in ons clubhuis?

Vorig jaar bereikten we weer een nieuw record aan deelnemers: 173!! Het streven is dit aantal weer te behalen. Natuurlijk kleden we het park weer feestelijk aan, zijn er hapjes en drankjes in overvloed (verzorgd door Tennishal De Marsch), komt zaterdag 28 juni de patatwagen en staat er een geweldige barbecue (verzorgd door het Scandinavisch Dorp) voor u klaar. Natuurlijk houden we rekening met het komende WK voetbal, we plannen dan geen wedstrijden maar zullen op het Tennispark samen kijken naar “onze jongens” in Brazilië.

Kortom, er is geen reden je niet op te geven!

Je kan dit eenvoudig doen via www.toernooi.nl en zoek op Rabobank Clubkampioenschappen TV De Marsch 2014. Voor de “digibeten” liggen er papieren inschrijfformulieren in het clubhuis.

Rabobank-logo

De toernooi-organisatie: Edwin, Petra, Silke, Frank, Thony en Ferry.

Opgeven kan via deze link. De jongste jeugd (rood en oranje) kunnen gewoon een mailtje sturen naar de Jeugdcommissie.

De inschrijving sluit op vrijdag 13 juni om 23.59 uur!