Menu Sluiten

Digitale Marschkramer mei 2012

2e Open Jeugdtoernooi TV De Marsch https://www.tvdemarsch.nl/2012/03/open-pinkster-jeugd-toernooi-2012/

Vorig jaar was het een groot succes, het eerste open jeugdtoernooi van TV De Marsch, vorig jaar met Pinksteren, dit jaar (overigens net als vorig jaar) de eerste week na de competitie.

De eerste speeldag is maandag 4 juni en de finales zijn op zondag 10 juni, een super gezellige toernooi week dus. We hopen op nog meer deelnemers van onze eigen vereniging dan vorig jaar. Eigenlijk gaan we er ook wel een beetje van uit dat in ieder geval alle jeugd competitiespelers meedoen en we dus al minimaal 24 leden op de baan zullen hebben staan.

Je kunt meedoen in de enkel, de dubbel of natuurlijk gezellig in beide categorieën in de leeftijdscategorieën t/m 10 jaar (alleen enkel), t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Bij de indeling/loting proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met andere verplichtingen. Per categorie speel je minimaal 2 keer tijdens de toernooiweek, in de categorieën waarbij in poules wordt gespeeld kan het zijn dat je 3 wedstrijden speelt, uiteraard is dit afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wij als jeugdcommissie hebben alweer heel veel zin in het toernooi en hopen op net zulk mooi weer als vorig jaar. Helaas hebben we dat alleen niet voor het zeggen.

Geven jullie je allemaal op? Dit kan tot 26 mei 23.59 uur via www.toernooi.nl of de directe link: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=31D6DB9F-E24C-4E26-AA7C-506B35BCD31E

Tot ziens op het 2e Open Jeugdtoernooi TV De Marsch!

 

Sportpret https://www.tvdemarsch.nl/2012/04/sportpret/

De Sportpret, georganiseerd door onze gemeente, is op woensdag 4 april weer van start gegaan. Gedurende 4 achtereenvolgende woensdagmiddagen maakt de jongste jeugd in onze gemeente kennis met tennis. Voor senioren wordt op vrijdagavond hetzelfde gedaan. Tijdens de laatste “les” zal de JC bij de jeugd een flyer uitdelen met relevante informatie over onze vereniging.

 

RABO Open Eelder Tennis Kampioenschappen 2012 (https://www.tvdemarsch.nl/2012/04/rabo-open-eelder-tennis-kampioenschappen-2012/)

Ook dit jaar is de organisatiecommissie al weer begonnen met de voorbereidingen om weer een geslaagd RABO Open Eelder Tennis Kampioenschap 2012 plaats te laten vinden. Vorig jaar was het 8-ste lustrum van TV de Marsch en verliep het toernooi op één regenbui na geweldig. Geslaagd was het niet alleen vanwege het mooie weer maar ook door mooie tennispartijen, het lekkere eten en drinken, de muziek, de activiteiten en gezelligheid op het terras en langs de banen.

In dit Olympische jaar waarbijhet motto is “meedoen is belangrijker dan winnen”, is ook ons streven om voor iedereen een aantal leuke partijen te organiseren.

Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden van maandag 2 juli tot en met zondag 8 juli 2012.

Met de financiële steun van de RABO-bank (hoofdsponsor) en de andere sponsoren streven we er naar om net zo’n gezellig clubtoernooi te krijgen als vorig jaar. Toen deden er zo’n 50 jeugd-deelnemers en 136 volwassen deelnemers mee. Het zou mooi zijn als we dat aantal weer halen, maar nóg meer deelnemers is nog beter.

De senioren kunnen zich inschrijven voor diverse categorieën: de hoofdcategorie, de subtoppers, de recreatieve-spelers of de golden oldies. Definitieve plaatsing in een categorie hangt af van de andere inschrijvingen. De jeugd speelt weer in leeftijdscategorieën t/m 10, 12, 14 en 17 jaar.

U kunt zich net als vorig jaar digitaal opgeven via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=2B485EEB-C8D0-40DB-8F26-6F377C6F5B9C.

Mocht dit niet lukken dan kunt u het aanmeldformulier dat in de kantine ligt, volledig invullen en daar deponeren in de” Raemon Sluiter doos”.

Dus noteer de data 2 t/m 8 juli 2012 alvast in uw agenda voor hét toernooi van het jaar.

Wij zorgen voor de organisatie, u voor een record aan inschrijvingen!

Voor de jongste jeugd, Rood en Oranje (voorheen mini/midi) zijn de kampioenschappen op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2012. Aanmelding via jeugdcommissie@tvdemarsch.nl.

 

De organisatiecommissie,

Petra Boersma, Jan Willem Braams, Sylke Brons, Frank Dijkstra, Thony Mul en Ferry Woldring.

OPGAVE-FORMULIER RABO OPEN EELDER TENNIS KAMPIOENSCHAPPEN 2012

(Gelieve digitaal aan te melden, anders dit formulier gebruiken)

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=2B485EEB-C8D0-40DB-8F26-6F377C6F5B9Cl

Naam: ……………………………………………………………………..

Adres: ……………………………………………………………………..

Geb. datum: …….. – …….. – …………….

Tel.nr.: 050- …………………………. 06- ……………………………

Email: @ .nl

Ik geef mij op voor de volgende categorieën:

Hoofdcategorie: Enkel

Dubbel samen met ………………………………………………………………………..

Gemengd dubbel samen met …………………………………………………………

 

De SubToppers: Enkel

Dubbel samen met ………………………………………………………………………..

Gemengd dubbel samen met …………………………………………………………

 

Recreatief: Enkel

Dubbel samen met ………………………………………………………………………..

Gemengd dubbel samen met …………………………………………………………

 

Golden Oldies: Enkel

Dubbel samen met ………………………………………………………………………..

Gemengd dubbel samen met …………………………………………………………

Ik ben verhinderd ……………………………………………………………………………………………………(-dag in de week, niet in het weekend)

Barbecue: ………….. x kind, …………… x volwassenen

Opmerkingen: ………………………………………………………………………………………………………….

Datum:…………………………………… Handtekening: ……………………………….

Inleveren vóór 22 juni 2012 in de “Remon Sluiter doos” in het clubgebouw van TV de Marsch.

 

Onze website www.tvdemarsch.nl

Kijk regelmatig op de website van onze vereniging www.tvdemarsch.nl . Alle commissies proberen zeer regelmatig (wekelijks) nieuwe berichten te plaatsen.