Menu Sluiten

Digitale Marschkramer maart 2014

Afhalen tennispas

 

pasje 2014

Op

  • woensdagochtend 12 maart tussen 10.00 uur en 11.30 uur
  • woensdagavond 12 maart 19.30 uur en 21.00 uur en
  • donderdagavond 13 maart tussen 20.00 uur en 21.30 uur

kunnen de nieuwe ledenpasjes worden opgehaald in het clubhuis.

Incasso Contributie

incasso

Rond 5 maart wordt de contributie 2014 geïncasseerd. Voor de leden die hebben aangegeven in 2 termijnen te willen betalen, zal de tweede termijn rond 1 juni worden geïnd.

Omdat de incasso (voor het eerst) via de zogenaamde SEPA-incasso verloopt, zal op het bankafschrift ons “Incassant ID” te zien zijn, dit is NL21ZZZ400463550000.

Tennisfit!

hardlopen

Hallo Marschkramers,

Als voorbereiding op de Pre Competitie Dag (29 maart) en de voorjaarscompetitie die alweer op donderdag 3 april van start gaat willen wij iedereen die aan zijn tennisconditie wil werken uitnodigen om mee te doen aan Tennisfit45.

WAT KAN JE VERWACHTEN?Veel tennisspecifieke conditietraining en oefeningen. Dit met als doel dat je efficiënter beweegt op de baan en blessurepreventief te werk gaat zodat je goed voorbereid bent op het nieuwe buitenseizoen.

Dus plan de volgende ochtenden vrij in je agenda:

zondag 2, 9, 16, 23, 30 maart.

Junioren (10 t/m 17 jaar) aanwezig: 9:25 aanvang: 9:30-10:15

Senioren (17 jaar en ouder) aanwezig 10:25 aanvang: 10:30-11:15

Voor kinderen die jonger zijn dan 10 en toch graag mee willen doen dan kan dat uiteraard. Hierbij willen we wel graag dat ze de concentratie kunnen opbrengen om 45 minuten hun aandacht erbij te houden anders leidt het de andere (oudere) kinderen wel erg af.

Graag verzamelen bij het clubgebouw.

Voor vragen neem contact op met Michiel Mulder 06-20341367

Tot snel!

Sportieve groet,

Michiel Mulder en Jeroen Meijer

Klussendag 15 maart

Op zaterdag 15 maart a.s. willen we ons tennispark weer een voorjaars-opknapbeurt geven. Bedoeling is om met zoveel mogelijk vrijwilligers in een zaterdagochtend het hele part te ontdoen van overtollig snoeihout, afgevallen blad, onkruid en alles wat verder moet worden opgeruimd. We beginnen om 9.00 uur in het clubhuis met een kop koffie en sluiten rond de middag gezamenlijk af. Graag eigen gereedschap meenemen zoals snoeischaar, bladhark, schoffel en bezig.

Dus: wilt u wel eens laten zien dat u in plaats van zwaaien met uw racket ook over andere vaardigheden beschikt, kom dan vooral meehelpen.

Voorzitter parkcommissie

Jacques Waindrich

World Tour 2014

Vanaf 9 maart begint de World Tour, dit zijn de competitie wedstrijden voor de categorieën rood en oranje. Deze kinderen spelen 1 keer per maand op de zondagochtend en wel op iedere 1e zondag van de maand. Dat de 1e keer gespeeld wordt op 9 maart komt door het carnaval.

De baansluitingen hiervoor worden aangegeven op het afhangbord, voor 9 maart zal dit zijn van 8.30 uur tot 12.00 uur. Helaas betekent dit wel dat er voor recreanten ‘s ochtends geen banen vrij zijn aangezien de gravel banen nog niet klaar zijn en de hal nog op de canada ten banen staat.
We hopen op begrip hiervoor!

Verder gaat Sportpret weer van start. Dit initiatief gaat uit van de gemeente Tynaarlo en de vereniging biedt samen met Tennishal de Marsch kennismakingslessen aan. Voor de lagere school jeugd is dit op de woensdagmiddag van 2 t/m 23 april. We hopen dat we hierdoor weer een aantal enthousiaste jeugdleden kunnen verwelkomen.
Ook is er sportpret voor senioren op de vrijdagavond van 4 t/m 24 april.

Het Openingstoernooi

De lente staat op het punt te beginnen en dat betekent tennissen op de buitenbanen! Op zondag 30 maart a.s. om 11.00 (aanwezig zijn vanaf 10.30 uur) vindt het traditionele RABOBANK OPENINGSTOERNOOI weer plaats.
Evenals vorig jaar organiseren we dit openingstoernooi voor zowel senioren als junioren
Iedereen dient zich individueel op te geven. De toernooicommissie zorgt voor aantrekkelijke wisselende tennispartners.

DOE MEE!!

Inschrijving (gratis) kan als volgt plaatsvinden:

1. Senioren: stuur een mailtje met je naam en speelsterkte naar rc@tvdemarsch.nl
2. Junioren: stuur een mailtje met je naam en speelsterkte naar: jeugdcommissie@tvdemarsch.nl

Activiteitenkalender 2014

De vereniging staat ook deze zomer weer bol van allerlei activiteiten! Nog niet alle data zijn bekend. De kalender wordt regelmatig bijgewerkt op de website. Om de kalender te bekijken klikt u op Activiteitenkalender 2014