Menu Sluiten

Digitale Marschkramer februari 2016


senior Tennis
INFORMATIE SENIOR PLUSTOERNOOIEN

Beste Senioren,

Op dit moment zitten we nog volop in de wintermaanden, ook al doet af en toe de buitentemperatuur voorjaarsachtig aan.
Jullie zullen ook reeds uitkijken naar het moment, dat we straks weer volop buiten kunnen tennissen, alhoewel er in deze tijd ook buiten wordt gespeeld op de kunststofbanen.

Onlangs heb ik de kalender ontvangen van de Senioren Plus Toernooien in het district Groningen/Drenthe (afgekort met SPT), welke worden georganiseerd met medewerking van de KNLTB.
Naast de vele toernooien in het district wil ik jullie ook reeds wijzen op ons eigen SPT-event.
Dit zal gebeuren op maandag 6 juni wederom op 6 banen.
Het afgelopen jaar was dit evenement een groot succes en daarom noem ik nu al de datum voor dit jaar.
De inschrijving kan bij mij en is bedoeld voor alle 50+spelers zowel dames als heren.
Verder wil ik proberen jullie enthousiast te maken voor meer van deze evenementen; uit de lange lijst van SP-toernooien maak ik een selectie en kunnen we wellicht samen aan deze toernooien mee doen.
Ik noem de volgende toernooien hier in de omgeving en waarvan ik weet, dat het zeer gezellige toernooien zijn.
1. Toernooi Be Quick op vrijdag 13 mei (Helpman Groningen).
2. Toernooi GLTB op vrijdag 1 juli (Vorenpark Groningen).
3. Toernooi AYR op maandag 11 juli (Vries).
4. Toernooi Cream Crackers op vrijdag 15 juli (Corpus den Hoorn Groningen).
Het zijn dus allemaal recreatieve toernooien, waarbij de gezelligheid centraal staat; het spelen van dergelijke wedstrijden (alleen dubbels) bij deze 1-daagse toernooien is belangrijker dan het resultaat.
Ik hoop, dat ik jullie interesse/nieuwsgierigheid heb opgewekt en zie graag jullie reactie en eventuele opgave tegemoet.

Bij de opgave het lidmaatschapsnummer van de KNLTB vermelden en de speelsterkte; er zijn toernooien waar bij de indeling rekening wordt gehouden met de speelsterkte.
Graag opgeven via de mail: popkodejonge@home.nl.

Verder hoop ik, dat jullie naast ons eigen SP toernooi ook mee doen aan de vele andere evenementen van onze eigen vereniging, zoals het openingstoernooi, clubkampioensschappen, speciaal voor senioren en het Harm Reinderstoernooi (19 september).
Juist het deelnemen aan de vele evenementen vergroot nog meer het plezier in deze prachtige sport.

Namens de TC wens ik jullie reeds veel plezier voor het komende jaar.
Jullie contactpersoon Senior Plus,
Popko de Jonge (tel. 3092498

Aankondiging Algemene Ledenvergadering:

Op dinsdag 8 maart a.s zal  de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering worden gehouden. Aanvang: 20.00 uur. Plaats: Herberg Oud Gemeentehuis. De definitieve uitnodiging en de bijbehorende stukken zal in de DMK van eind februari worden verzonden. Noteert u de datum alvast in uw agenda!

Activiteitenkalender: er worden weer tal van activiteiten georganiseerd, zoals het openingstoernooi, allerlei activiteiten voor de jeugd en de natuurlijk de competitiewedstrijden. U vindt alle data op de activiteitenkalender door op deze link te klikken: ACTIVITEITENKALENDER 2016

Start zomerlessen: het is nog februari en dus nog winter maar u kunt zich al opgeven voor de zomerlessen! U vindt het aanmeldformulier door op deze link te klikken: OPGAVE ZOMERTRA… 2016 PATERSWOLDE