Menu Sluiten

Digitale Marschkramer december 2012

 

Oliebollentoss op zondag 6 januari 2013

De recreatiecommissie gaat weer een gezellige Oliebollen Toss organiseren op zondag 6 januari! Een mooie gelegenheid om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen onder het genot van een borrel en een tennispartij.

Hoe laat: van 14.00 tot 17.00 uur.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar rc@tvdemarsch.nl of schrijf je naam op de lijst die hangt  in de hal van het clubhuis.

De inschrijving sluit op 31 december. Doe mee en noteer alvast in je agenda!

Algemene Ledenvergadering 12 februari 2013

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de Algemene Ledenvergadering niet op woensdag 13 februari plaatsvinden maar op dinsdag 12 februari 2013 om 20.00 in Herberg het Oud Gemeentehuis.

De agenda ziet er als volgt uit:

1) Opening

2) Ingekomen stukken/mededelingen

3) Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 8 februari 2012

4) Jaarverslagen Algemeen Bestuur en Commissies

5) Financieel jaarverslag 2012

6) Verslag kascommissie

7) Begroting 2013

8) Verkiezing Bestuur:
Aftredend is: Bert Pezij, voorzitter sponsorcommissie. Er is geen nieuwe voordracht.
Voordracht voor voorzitterschap parkcommissie: Jacques Waindrich

Pauze

9) Thema: Beleidsvisie TV de Marsch voor de komende vijf jaar.

10) Rondvraag

11) Sluiting

In de volgende Digitale Marschkramer zullen de jaarverslagen, notulen en het beleidsplan gepubliceerd worden.

Teamindeling competitie 2013 junioren en senioren

Het lijkt nog ver weg, maar de indeling van de competitieteams 2013 voor junioren en senioren is bekend.

Voor meer informatie ga naar: https://www.tvdemarsch.nl/2012/12/teamindeling-competitie-2013-junioren-en-senioren/

Informatie Tennishal de Marsch

Beste Tenniskid,

Wil jij in de vakantie lekker tennissen en het nieuwe jaar met een super tennistoernooi beginnen?!! Geef je dan op voor het nieuwjaarstoernooi op woensdag 2 januari 2013 van 14.00 – ± 16.00 uur.
Want Tennishal de Marsch organiseert speciaal voor jou onder leiding van Gerhard Herbrink en Robin de Leeuw een toernooi in de tennishal in Paterswolde.

Dit toernooitje is voor (rood en oranje) kinderen, die lessen bij Tennishal de Marsch en in de sporthal in Peize. Dus de kinderen van 6 tot ± 10 jaar. We beginnen met een heeeeeeele sprankelende opening, daar wil je natuurlijk bij zijn!

Geef je zo snel mogelijk op voor 24 december a.s. op via mail van Tennishal de Marsch info@nltennis.nl of via Robin of Gerhard Het kost 5 euro per kind. O ja je ouders mogen best kijken, maar moeten wel achter de aangegeven lijnen blijven.

Let op ook ORANJE tennissers spelen op de rode baan, daarnaast zal er bij voldoende opgave van oranje tennissers ook door deze kinderen op het rode veld wedstrijden getennist worden.
Tennishal De Marsch
www.nltennis.nl
info@nltennis.nl
050-3094616 volg ons ook op 

 

SPECIALE AANBIEDING VOOR WINTERLESSERS IN DE TENNISHAL DE MARSCH!
Natuurlijk wil je beter leren tennissen als je les neemt, maar daarnaast is het ook belangrijk om te oefenen! Daarom bieden wij onze winterlessers 5x een baanhuur aan tegen een goedkoper tarief van 15 euro per uur met een max van vijf keer. Heb je les en wil je hier gebruik van maken, dan moet je wel eerst een telefonische afspraak (050-3094616) maken! Dit aanbod geldt, zowel voor junioren als senioren.

TENNIS IS VOETENWERK!
Wil jij je voetenwerk verbeteren? Geef je dan op voor de extra looptraining, die op dinsdag 15 januari a.s. start! Voor jeugd vanaf 12 jaar, tijdstip van 17.00 – 18.00 uur in Tennishal De Marsch. De laatste dinsdag is 12 maart. Het kost 25 euro pp, de training wordt gegeven door Robin de Leeuw. Geef je op per mail info@nltennis.nl

SERVICECLINIC
Wilt u graag beter leren serveren? En de bal meteen plaatsen waar u ‘m wilt hebben?! Geef u dan op voor deze populaire clinic op zaterdag 2 maart van 13.00 – 15.00 uur Voor lessers € 15,– pp, voor nietlessers € 17,50 pp beiden inclusief koffie of thee. De clinic wordt verzorgd door Gerhard Herbrink en Robin de Leeuw. Graag aanmelden via info@nltennis.nl, u ontvangt dan een bevestiging.

Bericht van het bestuur

Het bestuur wenst alle leden, vrijwilligers, sponsoren en overige relaties Prettige Kerstdagen en een voorspoedig en sportief 2013!