Menu Sluiten

Rabobank Open Eelder Tenniskampioenschappen geslaagd!! Met link naar alle foto’s.

 

Met weer een nieuw record aan deelnemers hebben jong en oud afgelopen week gestreden in diverse categorieën op het tennispark de Marsch. Ruim 150 volwassen deelnemers, 60 kinderen en daarnaast ouders en aanverwanten hebben van maandag tot en met zondagochtend genoten van een gezellig en goed georganiseerd toernooi. Dankzij het goede weer van de afgelopen week kon er op het versierde park heerlijk getennist worden, waarna er –tot laat in de avond- uitgebreid “geëvalueerd” werd op het buitenterras. Het toernooi werd gesponsord door de Rabobank, Louwman Groningen, Tennis- en Skiservice Noord en Fijnopvakantie.nl.

 

Op de zaterdagavond, na de barbecue, deed iedereen mee met de spannende “petje op – petje af” quiz. Twee grote prijzen, beschikbaar gesteld door Louwman Groningen, konden in een afvalrace gewonnen worden. Winnaars werden Sjoukje Schuur en Heine Achterhof, die u binnenkort een weekend lang in een Toyota GT 86 en een Lexus CT200h door en rond Eelde-Paterswolde kunt zien rijden. De derde prijs, een schitterende thermo-bag voor tennisrackets van Tennis- en Skiservice Noord, werd gewonnen door één van de jeugdige deelnemers, Maureen Achterhof

 

Helaas gooide in de loop van de zondagmiddag het weer roet in het eten. Met behulp van diverse weersites probeerde de organisatie wedstrijden later op de dag te plannen, maar uiteindelijk viel er te veel water, waardoor de finalepartijen niet meer gespeeld konden worden. Deze partijen zullen in de komende week uitgespeeld worden. In de loop van zondagmiddag 15 juli worden de prijzen uitgereikt aan jong en oud, waarna traditiegetrouw alle prijswinnaars op de foto worden gezet voor het grote Rabobank sponsordoek.

Via deze link alle foto’s: https://plus.google.com/photos/101910785378350920038/albums/5761808660010459105?banner=pwa 

Onderstaand de foto’s van de winnaars op zaterdag 7 juli bij rood/oranje enkel.

Bij de “kleineren” rood:

1) Yannick Meijer

2) Bjorn v Deelen

 

 

 

 

Bij rood:

1) Noor van Hofslot
2) Daan Meijer
3) Robin Kiers
4) Julia Slagter

 

 

 

Bij oranje:

1) Jonas Brenninkmeijer
2) Niels Balkema
3) David van de Werff
4) Roald Dekker